Webhelyünk cookie-kat használ a tartalom optimalizálására és a platform teljesítményének javítására. További információért ezekről a beállításokról vagy visszavonásokról kérjük, nyissa meg a Cookie beállításokat

cancel

Digitális nyomtatás

A digitalis nyomtatas muszakilag jobb mint a tobbi nyomtatasi megoldas, mivel bizonyos termekek eseteben olcsobb lehet a vegeredmeny.
A digitalis nyomtatasnak tobb elonye is van: hatekonysag, alacsony szamban valo nyomtatas, megszemelyesitesi opciok, a nyomtatas minosege.
A szines nyomtatasok teren a digitalis nyomtatas az alacsony szamu nyomtatasok piacat foglalta le, mivel anyagilag az 1 es 300 peldany kozotti nyomtatas igy a leghatekonyabb.
A hatekonysag nagyon fontos erenye a digitalis nyomtatasnak: habar 1000 vagy annal tobb oldal nyomtatasa dragabb lehet a tradicionalis offszet nyomda arainal, ezek beprogramalasa es kinyomtatasa par oraba telhet. Ugyan ez egy offszet nyomdanal napok kerdese lehet.
Az alacsony peldany-szamu nyomtatas a digitalis nyomtatas eseteben nyereseges mivel itt hianyzik az elonyomtatas es annak a koltsegei.

A digitalis nyomtatas jelen pillanatban a legkedveltebb nyomdai nyomtatasi metodus. Ennek segitsegevel nyomtathatunk kozvetlenul a szamitogeprol, mas elokeszuletek nelkul.

Digitalis nyomtatas modszer segitsegevel nevjegy-kartyakat, szorolapokat, noteszeket, naptarakat, fejleceket, flyereket, matricakat, indigo-papirokat es sok mast lehet nyomtatni.

Menü

SANDS.RO