Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Imprimare digitala

Imprimarea digitala este o metoda tehnic mai superioara altor metode de imprimare, deoarece in rezultat poate fi mai ieftina pentru anumite obiective. Imprimarea digitala are mai multe avantaje, cum ar fi operativitatea, posibilitatea imprimarii in tiraje mici, personalizarea, calitatea printurilor. Pe piata imprimarilor color imprimarea digitala a ocupat nisa tirajelor mici, lucru care se poate datora factorilor economici deoarece imprimarea unui tiraj intre 1-300 exemplare va fi mai ieftina.

Un alt aspect este operativitatea. Pretul unui tiraj digital de 1000 exemplare ar fi mai mare decat la o imprimare offset, dar termenul de executare poate constitui in jurul a citeva ore fată de cateva zile in cazul imprimarii offset.

Imprimarea tirajelor mici prin metoda digitala este rentabila prin excluderea cheltuelilor prepoligrafice.

Imprimarea digitala este una din cele mai populare metode de imprimare poligrafica in prezent. Prin aceasta metoda pot fi facute imprimari direct din calculator fara proceduri de pregatire.

Prim metoda imprimarii digitale aveti posibilitatea de a imprima carti de vizita, volante, buclete, calendare, foi cu antet, documente autocopiante, flyere, stickere şi multe altele.

Meniu

SANDS.RO