Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Livrare & Returnare

Livrarea produselor brandului SANDS Promo se face prin intermediul societatii de curierat rapid –ATP Courier

Unde Livram?
Produsele comandate se livreaza in toata tara fara exceptie.

Cat costa transportul?
Pretul transportului pentru fiecare comanda in parte se poate afla introducand produsele in cos. Pretul transportului creste in functie de greutatea totala a produselor alese.

In cat timp primesc produsele comandate?
Produsele le primiti in cca. 24-48 ore sau daca nu se regasesc in stocul intern in 2-10 zile.

- Livrare Sambata, este posibil insa curierul solicita o suprataxa care va va fi comunicata de colegii de la Servicii Clienti.

Pentru livrare sambata sau in regim de urgenta, va rugam sa ne contactati telefonic si vom face tot posibilul ca dumneavoastra sa primiti coletul la timp.

Important!
Pentru a evita returul comenzii, va rugam indicati cu exactitate toate datele referitoare la adresa unde doriti sa primiti comanda.In cazul in care nu veti fi gasit acasa, coletul poate fi predat persoanei pe care dvs. ati imputernicit-o sa plateasca produsele si transportul. In caz contrar va veti prezenta cat mai urgent la sediul curierului, conform datelor de avizare ale transportatorului. In cazul livrarilor partiale, clientul va plati numai contravaloarea produselor livrate.

Meniu

SANDS.RO