Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Despre noi


Sands este un brand fondat în 1996 care activează de la înfiinţare în domeniul producţiei publicitare BTL.   Este brandul firmei WEDO LINE SRL, achizitionat in anul 2016.

Domeniile de activitate ale firmei sunt: import, producţie, imprimări, distribuţie de obiecte promoţionale, tipografie digitala.

In cei 22 de ani de activitate in domaniu Sands are in portofoliu peste 30.000 de obiecte promoţionale importate direct din diferite ţări ale Uniunii Europene. Fiind membru P.S.I., (Asociaţia Internaţională a producătorilor şi agenţiilor de publicitate), avem acces la ultimele noutăţi care apar pe piaţa mondială.

Ca şi importator de obiecte promoţionale, colaborăm cu aproximativ 2000 de agenţii de publicitate din România și străinătate , cărora le furnizăm materia primă sau obiectele deja gata imprimate.

Ca şi producător de obiecte promoţionale, avem familia noastră de produse, stickere volumetrice, brevetate şi înregistrate la OSIM sub brandul Sticker Line (Copyright 2004).

Ca şi agenţie de publicitate BTL, colaborăm cu mai mult de 5.500 de consumatori finali de publicitate de pe tot teritoriul României și stăinătate.

De-a lungul anilor am încercat să oferim servicii de calitate şi diversitate clienţilor noştri şi astfel s-a ajuns ca în acest moment să avem o echipă formată din profesionişti, care au un singur scop şi anume satisfacerea necesităţilor clienţilor noştri.Meniu

SANDS.RO