Webhelyünk cookie-kat használ a tartalom optimalizálására és a platform teljesítményének javítására. További információért ezekről a beállításokról vagy visszavonásokról kérjük, nyissa meg a Cookie beállításokat

cancel

Rólunk


 A Sands egy 1999-ben alapitott markanev, amely a letrejottetol a BTL reklam-gyartasban tevekenykedik.

Cegunk a kovetkezokkel foglalkozik: promocios targyak importja, gyartasa, nyomtatasa es forgalmazasa.

 A 12 ev aktivitasa alatt a Sands tobb mint 30,000, az Europai Unio kulombozo orszagaibol importalt promocios termeket gyujtott a portfoliojaba.
P.S.I. tagkent (a Reklamugynoksegek es Reklam-gyartok Nemzetekozi Egyesulete), hozzaferhetosegunk van az osszes ujdonsaghoz amely a piacon megjelenik.

Promocios targyak importorekent hozzavetoleg 530 romaniai reklamugynokseggel kollaboralunk, amelyeknek az alapanyagot vagy a keszen megmintazott termeketet szallitjuk.

Promocios targyak gyartojakent sajat termek-csaladunk van, az OSIM-nal szabadalmazott es bejegyzett terfogati matricak, Sticker Line markanevvel (Copyright 2004).  

BTL reklamugynoksegkent tobb mint 5500 vegso reklam-fogyasztoval kollaboralunk az orszag egesz teruleten.

Az evek soran arra torekedtunk, hogy minosegi szolgaltatast es sokszinuseget biztositsunk klienseinknek, igy ertuk el azt, hogy most profi szakemberekbol allo csapatunk legyen, amelynek egyetlen celja a klienseink igenyeinek a kielegitese.


Mi megvalasztottuk az utunkat es azon haladunk. Ezutan mar csak Onon mulik, hogy a kliensunk lesz vagy sem.

Menü

SANDS.RO