Webhelyünk cookie-kat használ a tartalom optimalizálására és a platform teljesítményének javítására. További információért ezekről a beállításokról vagy visszavonásokról kérjük, nyissa meg a Cookie beállításokat

cancel

Lampa 3D Lalea cu Poza Rotunda

Lampa 3D decorativa din acryl transparent gravat si lemn maroniu inchis, personalizat cu o grafica eleganta de Ziua Femeii cu lalea, la care adaugam orice poza sau grafica dorita; de asemenea, puteti inlocui textul din grafica cu orice mesaj, logo, slogan sau alt text dorit. Lampa are lumina LED colorata, cu mai multe culori de iluminat, si poate fi comandata cu diferite tipuri de baza, fiecare avand anumite functii sau accesorii.

Inaltime lampa: 23 cm.

Click aici pentru filmul de prezentare

Referencia:
LED43
12,00 EUR
+ ÁFA
Termék testreszabása
Ne feledd el menteni az egyéni beállításokat, hogy hozzáadhasd a kosaradhoz
  • max. 250 kar.
  • Nincs fájl kiválasztva .png .jpg .gif
Bzza de lampa
Leírás

Aceasta lampa 3D eleganta poate fi un cadou sau obiect promotional deosebit, fiind personalizata cu o grafica speciala de 8 martie. Lampa poate fi comandata cu urmatoarele tipuri de baza si accesorii: baza simpla neagra sau alba, baza cu telecomanda sau baza cu aplicatie de telefon pentru setarea luminii, baza reincarcabila cu difuzor, baza cu telecomanda si ceas, sau baza cu lumina bicolora si telecomanda. Fiecare baza functioneaza cu baterii (NU contin acestea), de pe calculator, laptop sau powerbank prin cablu micro-USB (acesta este inclus in pret), sau prin incarcator de telefon tip B.

Termék részletei
LED43

Adatlap

Personalizare
Gravura
10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Menü

SANDS.RO