Our site uses cookies to optimize content and improve platform performance. For additional information about these, for settings or withdrawal, please access the Cookie Settings

cancel

Lampa 3D Lalea cu Poza Rotunda

Lampa 3D decorativa din acryl transparent gravat si lemn maroniu inchis, personalizat cu o grafica eleganta de Ziua Femeii cu lalea, la care adaugam orice poza sau grafica dorita; de asemenea, puteti inlocui textul din grafica cu orice mesaj, logo, slogan sau alt text dorit. Lampa are lumina LED colorata, cu mai multe culori de iluminat, si poate fi comandata cu diferite tipuri de baza, fiecare avand anumite functii sau accesorii.

Inaltime lampa: 23 cm.

Click aici pentru filmul de prezentare

Reference:
LED43
€12.00
+ VAT
Product customization
Don't forget to save your customization to be able to add to cart
  • 250 char. max
  • No selected file .png .jpg .gif
Baza de lampa
Description

Aceasta lampa 3D eleganta poate fi un cadou sau obiect promotional deosebit, fiind personalizata cu o grafica speciala de 8 martie. Lampa poate fi comandata cu urmatoarele tipuri de baza si accesorii: baza simpla neagra sau alba, baza cu telecomanda sau baza cu aplicatie de telefon pentru setarea luminii, baza reincarcabila cu difuzor, baza cu telecomanda si ceas, sau baza cu lumina bicolora si telecomanda. Fiecare baza functioneaza cu baterii (NU contin acestea), de pe calculator, laptop sau powerbank prin cablu micro-USB (acesta este inclus in pret), sau prin incarcator de telefon tip B.

Product Details
LED43

Data sheet

Personalizare
Gravura
10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Menu

SANDS.RO