Webhelyünk cookie-kat használ a tartalom optimalizálására és a platform teljesítményének javítására. További információért ezekről a beállításokról vagy visszavonásokról kérjük, nyissa meg a Cookie beállításokat

cancel

Lampa 3D Lalea cu Poza Inimioara

Lampa 3D decorativa cu lumina LED colorata, realizata din acryl gravat si lemn. Lampa este personalizata cu o grafica eleganta de 8 martie cu lalea, la care adaugam orice poza dorita de client; de asemenea, puteti adauga propriul slogan, logo, text si/sau grafica, sau sa inlocuiti grafica standard de pe lampa cu acestea. Lampa poate fi comandata cu mai multe tipuri de baza, fiecare avand anumite functii sau accesorii.

Inaltime lampa: 23 cm.

Click aici pentru filmul de prezentare

Referencia:
LED42
12,00 EUR
+ ÁFA
Termék testreszabása
Ne feledd el menteni az egyéni beállításokat, hogy hozzáadhasd a kosaradhoz
  • max. 250 kar.
  • Nincs fájl kiválasztva .png .jpg .gif
Bzza de lampa
Leírás

Aceasta lampa 3D eleganta poate fi personalizata cu orice text, logo, poza si/sau grafica dorita. Lampa are lumina colorata cu mai multe culori din care puteti alege, si diferite functii, depinzand de baza cu care o comandati; sunt disponibile urmatoarele tipuri de baza: baza simpla neagra sau alba, baza cu telecomanda sau baza cu aplicatie de telefon pentru setarea luminii, baza reincarcabila cu difuzor, baza cu telecomanda si ceas, sau baza cu lumina bicolora si telecomanda. Fiecare baza functioneaza cu baterii (NU contin acestea), de pe laptop, powerbank sau calculator prin cablu micro-USB (aceste este inclus in pret), sau prin incarcator de telefon tip B.

Termék részletei
LED42

Adatlap

Personalizare
Gravura
10 other products in the same category:

Menü

SANDS.RO