Webhelyünk cookie-kat használ a tartalom optimalizálására és a platform teljesítményének javítására. További információért ezekről a beállításokról vagy visszavonásokról kérjük, nyissa meg a Cookie beállításokat

cancel

Lampa 3D Narcise cu LED

Lampa 3D decorativa din acryl transparent gravat si lemn alb, cu o grafica eleganta de 8 martie cu narcise. Lampa are lumina LED colorata cu mai multe culori de iluminat, si se poate comanda cu diferite tipuri de baza, fiecare avand anumite functii sau accesorii. Textul simplu de 8 martie din grafica poate fi inlocuit cu textul si grafica Dvs.: puteti adauga orice logo, slogan, mesaj si/sau grafica dorita.

Inaltime lampa: 23 cm.

Click aici pentru filmul de prezentare

Referencia:
LED41
11,85 EUR
+ ÁFA
Termék testreszabása
Ne feledd el menteni az egyéni beállításokat, hogy hozzáadhasd a kosaradhoz
  • max. 250 kar.
  • Nincs fájl kiválasztva .png .jpg .gif
Bzza de lampa
Leírás

Aceasta lampa 3D poate fi un obiect cadou sau promotional special, personalizat cu designul Dvs. pe langa narcisele elegante. Puteti comanda aceasta lampa cu urmatoarele tipuri de baza: baza simpla alba sau neagra, baza cu aplicatie de telefon sau baza cu telecomanda care seteaza culoarea luminii, baza reincarcabila cu difuzor Bluetooth, baza cu telecomanda si ceas, sau baza cu lumina bicolora si telecomanda. Fiecare baza functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe laptop, powerbank sau calculator prin cablu micro-USB (aceasta este inclus in pret), sau prin incarcator de telefon tip B.

Termék részletei
LED41

Adatlap

Personalizare
Gravura
10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Menü

SANDS.RO