Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Lampa 3D Narcise cu LED

Lampa 3D decorativa din acryl transparent gravat si lemn alb, cu o grafica eleganta de 8 martie cu narcise. Lampa are lumina LED colorata cu mai multe culori de iluminat, si se poate comanda cu diferite tipuri de baza, fiecare avand anumite functii sau accesorii. Textul simplu de 8 martie din grafica poate fi inlocuit cu textul si grafica Dvs.: puteti adauga orice logo, slogan, mesaj si/sau grafica dorita.

Inaltime lampa: 23 cm.

Click aici pentru filmul de prezentare

Referinta:
LED41
11,85 EUR
+ TVA
Personalizare
Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
  • Niciun fisier selectat .png .jpg .gif
Baza de lampa
in stoc 100 Produse
Descriere

Aceasta lampa 3D poate fi un obiect cadou sau promotional special, personalizat cu designul Dvs. pe langa narcisele elegante. Puteti comanda aceasta lampa cu urmatoarele tipuri de baza: baza simpla alba sau neagra, baza cu aplicatie de telefon sau baza cu telecomanda care seteaza culoarea luminii, baza reincarcabila cu difuzor Bluetooth, baza cu telecomanda si ceas, sau baza cu lumina bicolora si telecomanda. Fiecare baza functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe laptop, powerbank sau calculator prin cablu micro-USB (aceasta este inclus in pret), sau prin incarcator de telefon tip B.

Detalii ale produsului
LED41

Fisa tehnica

Personalizare
Gravura
10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Meniu

SANDS.RO