Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Calendar de Birou Perpetuu din Lemn

Calendar de Birou Perpetuu din Lemn, productie proprie. Dimensiuni: 26.5 x 13 x 4 cm. Se poate personaliza prin imprimare UV pe toata suprafata, cu orice grafica, fotografie sau text, respectiv se mai poate grava pe suprafetele libere, la cerere putem modifica si forma calendarului. Este disponibil in 3 limbi: romana, engleza si maghiara, dar pot fi modificate pentru orice limba doriti.

Referinta:
WG103
2,36 EUR
+ TVA
in stoc 5000 Produse
Descriere

Aceste cadouri sunt din lemn, se executa prin decupare si gravare laser, au termen scurt de executie. La cerere se mai pot personaliza prin gravare cu texte scurte, chiar si grafica se poate schimba la cererea clientului. 

Un calendar este de nelipsit din orice birou, cu acest tip noi venim in ajutor pentru multi ani de acum inainte. Nu mai trebuie cumparat un calendar in fiecare an, nu mai trebuie aruncat calendarul expirat, astfel protejam si mediul inconjurator. Imprimam anual zeci de mii de calendare si toate ajung la gunoi in 12 luni. Cele mai fericite cazuri sunt, cand sunt reciclate, dar studiile arata ca maxim 5% ajung in astfel de situatie. Trebuie sa fim mai responsabili cand vine vorba de natura!

Detalii ale produsului
WG103

Fisa tehnica

Personalizare
Gravura
Material
Lemn
10 alte produse in aceeasi categorie:

2,90 EUR + TVA
Felicitare din lemn cu suport, productie proprie, cu personalizare la cererea clientului. Le putem grava sau imprima color cu orice text sau grafica. Dimensiuni felicitare: 9 x 12.5 x 0.5 cm.

Meniu

SANDS.RO