Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Agenda de Lux Prato-CAG2030

Agenda de Lux Prato-CAG2030 - se gaseste in 3 culori: albastru, bordo si negru, - cu hartie ivory de 80 g/mp, bloc aurit, interior zilnic datat, semn de carte si colt perforat. Contine 352 pagini, harta RO, harta Bucurestiului si harta politica a lumii . Dimensiuni: 17 x 24 cm.

Referinta:
CAG2030N
26,30 EUR
+ TVA
Culoare
  • Negru
  • Bordo
  • Albastru
Descriere

Aceasta agenda are design unicolor, coperta fiind din material thermovirant avand marginile cusute, are interior zilnic datat si este format "dictando", contine 352 de pagini, harta RO, harta Bucurestiului si harta politica a lumii  si are dimensiuni medii, masurand 17 x 24 cm, se gaseste in culorile albastru, bordo si negru, are hartie Ivory de 80 g/mp, bloc aurit .Un avantaj al acesteia este faptul ca se poate personaliza atat pe exterior, prin timbru sec sau gravura laser,cat si in interior, prin adaugarea unor foi,care contin informatii despre firma dumneavoastra , cu scop promotional. 

Detalii ale produsului
CAG2030N
10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Meniu

SANDS.RO