Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Agenda de Lux Prato-CAG2029

Agenda de Lux Prato-CAG2029 - Aceasta se gaseste in doua culori, bordo si negru, - cu hartie ivory, bloc aurit, interior zilnic datat, semn de carte si colt perforat. Contine 366 pagini, harta RO, harta Bucurestiului si harta politica a lumii . Dimensiuni: 15 x 21 cm.

Referinta:
CAG2029N
19,19 EUR
+ TVA
Culoare
  • Negru
  • Bordo
Descriere

Aceasta agenda are design unicolor, coperta fiind din material thermovirant avand marginile cusute, are interior zilnic datat si este format "dictando", contine 366 de pagini, harta RO, harta Bucurestiului si harta politica a lumii  si are dimensiuni medii, masurand 15 x 21 cm, se gaseste in culoarea bordo si negru, are hartie Ivory, bloc aurit .Un alt avantaj al acestuia este faptul ca acesta se poate personaliza atat pe exterior, prin timbru sec sau gravura laser,cat si in interior, prin adaugarea unor foi,care contin informatii despre firma dumneavoastra , cu scop promotional. 

Detalii ale produsului
CAG2029N
10 other products in the same category:

Meniu

SANDS.RO