Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Agenda de Lux Capri-CAG1601

Agenda de Lux Capri-CAG1601 - Aceasta se gaseste in trei culori, bordo, blu si negru, - cu hartie ivory, bloc aurit, interior zilnic datat, semn de carte si colt perforat. Contine 366 pagini, harta RO, harta Bucurestiului si harta politica a lumii . Dimensiuni: 15 x 21 cm.

Referinta:
CAG1601N
22,70 EUR
+ TVA
Culoare
  • Negru
  • Rosu
  • Albastru
Descriere

Aceasta agenda are design unicolor, coperta fiind din material thermovirant avand marginile cusute, are interior zilnic datat si este format "dictando", contine 366 de pagini, harta RO, harta Bucurestiului si harta politica a lumii  si are dimensiuni medii, masurand 15 x 21 cm, se gaseste in culoarea rosu, albastru si negru, are hartie Ivory, bloc aurit. Un avantaj al acesteia este faptul ca se poate personaliza atat pe exterior, prin timbru sec sau gravura laser,cat si in interior, prin adaugarea unor foi,care contin informatii despre firma dumneavoastra , cu scop promotional. 

Detalii ale produsului
CAG1601N
10 other products in the same category:

Meniu

SANDS.RO