Our site uses cookies to optimize content and improve platform performance. For additional information about these, for settings or withdrawal, please access the Cookie Settings

cancel

Lampa 3D Narcise cu LED

Lampa 3D decorativa din acryl transparent gravat si lemn alb, cu o grafica eleganta de 8 martie cu narcise. Lampa are lumina LED colorata cu mai multe culori de iluminat, si se poate comanda cu diferite tipuri de baza, fiecare avand anumite functii sau accesorii. Textul simplu de 8 martie din grafica poate fi inlocuit cu textul si grafica Dvs.: puteti adauga orice logo, slogan, mesaj si/sau grafica dorita.

Inaltime lampa: 23 cm.

Click aici pentru filmul de prezentare

Reference:
LED41
€11.85
+ VAT
Product customization
Don't forget to save your customization to be able to add to cart
  • 250 char. max
  • No selected file .png .jpg .gif
Baza de lampa
Description

Aceasta lampa 3D poate fi un obiect cadou sau promotional special, personalizat cu designul Dvs. pe langa narcisele elegante. Puteti comanda aceasta lampa cu urmatoarele tipuri de baza: baza simpla alba sau neagra, baza cu aplicatie de telefon sau baza cu telecomanda care seteaza culoarea luminii, baza reincarcabila cu difuzor Bluetooth, baza cu telecomanda si ceas, sau baza cu lumina bicolora si telecomanda. Fiecare baza functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe laptop, powerbank sau calculator prin cablu micro-USB (aceasta este inclus in pret), sau prin incarcator de telefon tip B.

Product Details
LED41

Data sheet

Personalizare
Gravura
10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Menu

SANDS.RO