Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Agenda 457 Bristol

Agenda Bristol R457 este disponibil in 2 culori : albastru,rosu si hartie Ivory. Acesta are interior zilnic datat,semn de carte si colt perforat.Contine 352 pagini,harta RO, harta Bucurestiului si harta politica a lumii . Dimensiuni: 17 x 24 cm.

Referinta:
R457-25
6,46 EUR
+ TVA
Descriere

Aceasta agenda are design unicolor, pe coperta avand scris anul 2018. Acesta are interior zilnic datat si este format "dictando" . Acesta contine 352 de pagini,harta RO, harta Bucurestiului si harta politica a lumii  si are dimensiuni medii, masurand 17 x 24 cm. Acesta se gaseste in 2 culori : albastru,rosu si are hartie Ivory Un alt avantaj al acestuia este faptul ca acesta se poate personaliza atat pe exterior, prin timbru sec,timbru thermo si foliere ,cat si in interior, prin adaugarea unor foi,care contin informatii despre firma dumneavoastra , cu scop promotional. 

Detalii ale produsului
R457-25
10 other products in the same category:

Meniu

SANDS.RO